Ravintola

Jääbaari ja Lumiravintola Lumiukkomaailmassa

Lumiravintolassa on tarjolla päivittäin lounasta ja kolmen ruokalajin illallista. Joulupukin Pajakylässä sijaitsevassa Snowman World Lumiukkomaailmassa on Lumiravintolan ja Jääbaarin lisäksi sisätiloissa sijaitseva Café Ensilumi, jossa voi lämmitellä ja herkutella pientä välipalaa sekä kylmiä ja kuumia juomia lumileikkien jälkeen.

Joka vuosi uudelleen rakennettavat Lumiravintola ja Jääbaari ovat nähtävyys itsessään. Lumikaiverrukset, taidokas valaistus sekä lumi- ja jääveistokset tarjoavat silmänruokaa, joten muistathan ottaa kameran mukaan!

Suosittelemme lounaan ja illallisen varaamista etukäteen saatavuuden varmistamiseksi (lounas- ja illallishinnat sisältävät aina verkkokaupassamme pääsylipun hinnan).

LUMIUKKOMAAILMAN JÄÄDISCO
Lumileikit koko perheelle tarjoaa Snowman World -Jäädisko! Nauti jäädrinkki jäisestä lasista ja näytä viileät moovisi musiikin tahtiin Jääbaarissa! Kun koko perheen lumiaktiviteetit päivältä päättyvät, starttaavat cooleimmat jääbileet aikuisille Napapiirin tällä puolen! Jäädisko sisältyy pääsylippuun!

Kausi: Talvi

Soveltuu: Kaikille, Lapsiperheet, Pariskunnat, Ryhmät

Aukioloajat

6.12. - 17.3. Ole hyvä ja tarkista verkkosivuiltamme aukioloajat ja saatavuus.

Sijainti

Joulumaantie 5
96930 Rovaniemi, Arctic Circle Finland

Sosiaalinen media

Verkkosivu ›