Palvelu

Joulupukki TV & Santatelevision

Joulupukki TV Oy on rovaniemeläinen media-alan yritys, joka tuottaa matkailu- ja jouluaiheisia sisältöjä televisioon ja verkkomediaan. Työskentelemme myös televisiotuotantoyhtiöille avustajana. Asiakkaina meillä asiakkaita kuten Joulutalon Joulupukki, Pellon Matkailu Lapissa, Joulupukin Porot ja Tallintontun piha

Yrityksemme tarjoaa myös videokuvauspalveluita Rovaniemellä sekä ilmakuvauspalveluita dronella. Omistamme useita erilaisia tehokkaita droneja, ja meillä on laajaa kokemusta ilmakuvauksista Rovaniemellä ja Joulupukin pajakylässä.  Lisätietoa TÄSTÄ ilmakuvauksistamme Rovaniemellä. Ole meihin yhteydessä, jos tarvitset laadukkaan tuotantoyrityksen Joulupukin Pajakylässä tai Rovaniemen seudulla yleensä.

Lisäksi Joulupukki TV tuottaa erittäin suosittua Joulupukin Internet TV-kanavaan Santatelevisionia: löydät kanavan, jolla on katsottu jo yli 200 miljoonaa videota, osoitteista: www.youtube.com/santatelevisionwww.santatelevision.com & www.papanoel.fi. Suurin osa Santatelevision kanavan videoista on kuvattu Joulupukin pajakylässä.

Sijainti

Pekankatu 8 A 11
96200 Rovaniemi

Sosiaalinen media

Verkkosivu ›